top of page

İremÖzer Grubu

Herkese Açık·10 üye

Play prodavnica aplikacija: Pronađite ekskluzivne ponude i popuste na Android igre i aplikacije


Šta je Play prodavnica i zašto je korisna?
Ako imate Android uređaj, verovatno ste već upoznati sa Play prodavnicom. To je zvanična platforma za preuzimanje Android aplikacija, koja nudi milione različitih aplikacija za različite potrebe i interese. Bilo da tražite igre, muziku, filmove, knjige, časopise, edukativne sadržaje ili nešto drugo, sigurno ćete pronaći nešto što vam se dopada na Play prodavnici.
play prodavnica aplikacijaPlay prodavnica nije samo mesto za preuzimanje aplikacija, već i alat koji vam pomaže da upravljate svojim aplikacijama, ažurirate ih, ocenjujete ih, komentarišete ih, preporučujete ih drugima, kupujete plaćene aplikacije ili se pretplaćujete na premium usluge. Takođe, Play prodavnica vam pomaže da održavate sigurnost i privatnost vašeg uređaja i podataka, tako što vam omogućava da proverite dozvole i bezbednosne ocene aplikacija, koristite roditeljsku kontrolu i kontaktirate podršku u slučaju problema.


U ovom članku ćemo vam pokazati kako da koristite Play prodavnicu na najbolji mogući način, kako da otkrijete nove i kvalitetne aplikacije koje će vam olakšati život ili vas zabaviti, kako da zaštitite sebe i svoju porodicu od neprimerenih sadržaja ili zlonamernih aplikacija, i kako da rešavate probleme koji mogu da se pojave.


Play prodavnica je zvanična platforma za preuzimanje Android aplikacija
Play prodavnica je deo Google ekosistema, koji uključuje i druge usluge kao što su Gmail, Google Drive, Google Photos, Google Maps, YouTube i druge. Da biste koristili Play prodavnicu, potrebno je da imate Google nalog, koji možete da napravite besplatno. Takođe, potrebno je da imate internet vezu, bilo preko Wi-Fi mreže ili mobilnih podataka.


Kako pristupiti Play prodavnici na svom uređaju?
Većina Android uređaja dolazi sa već instaliranom Play prodavnicom, koju možete da pronađete na početnom ekranu ili u meniju sa aplikacijama. Ako nemate Play prodavnicu na svom uređaju, možete je preuzeti sa zvaničnog sajta ili sa drugih pouzdanih izvora. Međutim, budite oprezni i ne preuzimajte Play prodavnicu sa sumnjivih sajtova koji mogu da sadrže viruse ili malver.


Kada otvorite Play prodavnicu, videćete glavni ekran koji vam prikazuje različite kategorije aplikacija, kao što su igre, muzika, filmovi i druge. Takođe, možete da vidite preporuke za aplikacije koje su popularne, nove, urednički izabrane ili prilagođene vašim interesovanjima. Na dnu ekrana se nalaze četiri ikonice koje vam omogućavaju da pristupite različitim delovima Play prodavnice:


play prodavnica aplikacija za android


play prodavnica aplikacija besplatno


play prodavnica aplikacija download


play prodavnica aplikacija ne radi


play prodavnica aplikacija instaliraj


play prodavnica aplikacija update


play prodavnica aplikacija za pc


play prodavnica aplikacija za decu


play prodavnica aplikacija ne otvara se


play prodavnica aplikacija za igrice


play prodavnica aplikacija za muziku


play prodavnica aplikacija za filmovi


play prodavnica aplikacija za knjige


play prodavnica aplikacija za fotografije


play prodavnica aplikacija za video


play prodavnica aplikacija za zdravlje


play prodavnica aplikacija za obrazovanje


play prodavnica aplikacija za posao


play prodavnica aplikacija za putovanje


play prodavnica aplikacija za sport


play prodavnica aplikacija za vesti


play prodavnica aplikacija za društvene mreže


play prodavnica aplikacija za komunikaciju


play prodavnica aplikacija za zabavu


play prodavnica aplikacija za kreativnost


play prodavnica aplikacija za finansije


play prodavnica aplikacija za kupovinu


play prodavnica aplikacija za hranu i piće


play prodavnica aplikacija za lepotu i stil


play prodavnica aplikacija za kuću i domaćinstvo


play prodavnica aplikacija za automobili i vozila


play prodavnica aplikacija za vreme i klima


play prodavnica aplikacija za prevod i jezike


play prodavnica aplikacija za mapu i navigaciju


play prodavnica aplikacija za kalendar i organizaciju


play prodavnica aplikacija za podsetnik i alarme


play prodavnica aplikacija za skener i kameru


play prodavnica aplikacija za čitač i urednik teksta


play prodavnica aplikacija za računar i kalkulator


play prodavnica aplikacija za antivirus i bezbednost


 • Početna: Ovde se vraćate na glavni ekran sa kategorijama i preporukama. • Igre: Ovde možete da pregledate i preuzimate različite vrste igara, kao što su akcione, avanturističke, arkadne, slagalice i druge. • Moje aplikacije i igre: Ovde možete da vidite sve aplikacije i igre koje ste instalirali na svom uređaju, kao i one koje ste kupili ili pretplatili se na njih. Takođe, ovde možete da ažurirate svoje aplikacije i igre ili da ih deinstalirate. • Biblioteka: Ovde možete da vidite sve aplikacije i igre koje ste dodali na svoju listu želja ili koje ste instalirali na drugim uređajima povezanim sa vašim Google nalogom.Na vrhu ekrana se nalazi traka za pretragu, gde možete da ukucate ime aplikacije ili ključnu reč koju tražite. Pored trake za pretragu se nalazi ikonica za meni, gde možete da pristupite dodatnim opcijama kao što su:


 • Podešavanja: Ovde možete da promenite različita podešavanja za Play prodavnicu, kao što su automatsko ažuriranje aplikacija, obaveštenja, roditeljska kontrola i druge. • Pretplate: Ovde možete da vidite sve usluge na koje ste se pretplatili putem Play prodavnice, kao što su muzički servisi, video servisi, novine i druge. Takođe, ovde možete da upravljate svojim pretplatama, otkažete ih ili promenite način plaćanja. • Lista želja: Ovde možete da vidite sve aplikacije i igre koje ste dodali na svoju listu želja, tako što ste kliknuli na srce pored njihovog imena. Lista želja vam pomaže da pratite aplikacije i igre koje vas zanimaju i koje biste želeli da kupite ili instalirate kasnije. • Poklon kartice i promotivni kodovi: Ovde možete da unesete kodove sa poklon kartica ili promotivnih akcija koje vam omogućavaju da kupite plaćene aplikacije ili usluge bez trošenja svojih sredstava. • Pomoć i povratne informacije: Ovde možete da pronađete odgovore na često postavljana pitanja, savete za korišćenje Play prodavnice, informacije o pravilima i uslovima korišćenja, kao i da kontaktirate podršku u slučaju problema ili da pošaljete svoje mišljenje o Play prodavnici.Kako pretraživati, instalirati i ažurirati aplikacije na Play prodavnici?
Kada pronađete aplikaciju koja vas zanima, možete da kliknete na nju da biste videli više detalja o njoj. Na stranici aplikacije možete da vidite sledeće informacije:


 • Ime aplikacije: Ovo je naziv aplikacije koji je odabrao njen kreator. • Ikona aplikacije: Ovo je slika koja predstavlja aplikaciju i koja se pojavljuje na vašem uređaju kada je instalirate. • Ocena aplikacije: Ovo je prosečna ocena koju su dali korisnici koji su instalirali i koristili aplikaciju. Ocena se kreće od jedne do pet zvezdica, pri čemu više zvezdica znači bolju ocenu. Takođe, možete da vidite broj korisnika koji su ocenili aplikaciju. • Komentari korisnika: Ovo su mišljenja i iskustva korisnika koji su instalirali i koristili aplikaciju. Komentari mogu da budu pozitivni, negativni ili neutralni, i mogu da sadrže korisne savete, pohvale, kritike ili predloge za poboljšanje aplikacije. Takođe, možete da vidite datum i vreme kada je komentar napisan. • Opis aplikacije: Ovo je tekst koji je napisao kreator aplikacije, u kome objašnjava šta je svrha i funkcija aplikacije, koje su njene glavne karakteristike i prednosti, kako se koristi i koje su eventualne ograničenja ili zahtevi za korišćenje aplikacije. • Slike i video zapisi aplikacije: Ovo su vizuelni materijali koji prikazuju kako izgleda i radi aplikacija, koje su njene mogućnosti i efekti, i kako se ona uklapa u vaš život ili rad. • Informacije o kreatoru aplikacije: Ovo su podaci o osobi ili organizaciji koja je napravila aplikaciju, kao što su ime, kontakt adresa, vebsajt, društvene mreže i druge. Takođe, ovde možete da vidite druge aplikacije koje je kreator napravio ili koje preporučuje. • Informacije o verziji aplikacije: Ovo su tehnički podaci o verziji aplikacije koja je trenutno dostupna na Play prodavnici, kao što su datum ažuriranja, veličina datoteke, broj preuzimanja, minimalna verzija Androida potrebna za instaliranje i druge. • Informacije o dozvolama aplikacije: Ovo su podaci o tome koje funkcije ili podatke na vašem uređaju aplikacija može da koristi ili pristupi, kao što su kamera, mikrofon, lokacija, kontakti, poruke i druge. Takođe, ovde možete da vidite bezbednosnu ocenu aplikacije koju daje Google Play Protect, koji je sistem za zaštitu od zlonamernih aplikacija.Ako želite da instalirate aplikaciju na svoj uređaj, potrebno je da kliknete na dugme Instaliraj, koje se nalazi ispod imena aplik acije. Pre nego što instalirate aplikaciju, možete da vidite koje dozvole aplikacija zahteva i da ih prihvatite ili odbijete. Nakon što instalirate aplikaciju, možete da je pokrenete tako što ćete kliknuti na dugme Otvori, koje se nalazi na istom mestu gde je bilo dugme Instaliraj. Takođe, možete da pronađete instaliranu aplikaciju na svom uređaju i pokrenete je iz menija sa aplikacijama.


Ako želite da ažurirate aplikaciju na svoj uređaj, potrebno je da odete na deo Moje aplikacije i igre i kliknete na karticu Ažuriranja. Ovde ćete videti sve aplikacije koje imaju dostupna ažuriranja, kao i veličinu i opis ažuriranja. Možete da ažurirate pojedinačne aplikacije tako što ćete kliknuti na dugme Ažuriraj, koje se nalazi pored imena aplikacije, ili sve aplikacije odjednom tako što ćete kliknuti na dugme Ažuriraj sve,


 • Hakkında

  Gruba hoş geldiniz! Diğer üyelerle bağlantı kurabilir, günce...

  Grup Sayfası: Groups_SingleGroup
  bottom of page